28/02/2024
Najnovije vesti
Valjevo foto iz aviona Dragan Krunić Objektiva.rs Valjevo

PRIVREMENI REŽIM SAOBRAĆAJA 4. MAJA

Autor 29/04/2022

Zbog obeležavanja godišnjice pogibije pilota pukovnika Milenka Pavlovića, 4.maja 2022. godine biće izmenjen režim saobraćaja.

Od 11.30 do 12.30 biće preusmeren saobraćaj iz dela Ulice Vladike Nikolaja od Ulice Željka Vasiljevića do Uzun Mirkove ulice. Saobraćaj za vozila u tranzitu Ulicom Vladike Nikolaja u smeru od Sinđelićeve ka Uzun Mirkovoj ulici preusmeravaju se u Hajduk Veljkovu ulicu, Mirka Obradovića, Bulevar palih ratnika i Ulicu Željka Vasiljevića.

Saobraćaj za vozila u tranzitu Ulicom Vladike Nikolaja iz smera Beograda prema Krušiku preusmeravaju se u Ulicu Željka Vasiljevića, Bulevar palih ratnika, Mirka Obradovića i Sinđelićevu ulicu.

Dozvoljeno je zatvaranje dela Ulice Narodnog heroja pilota Milenka Pavlovića, od Ulice Vladike Nikolaja do Pasterove ulice.

Biće preusmeren gradski prevoz iz Pasterove ulice i Ulice Narodnog heroja pilota Milenka Pavlovića u Ulicu Vladike Nikolaja i preusmeravanje međumesnog prevoza iz dela Ulice Vladike Nikolaja od Uzun Mirkove do Ulice Željka Vasiljevića.

Takođe, određena su privremena autobuska stajališta za zaustavljanje vozila međumesnog i gradskog prevoza u Ulici Željka Vasiljevića na 30 metara pre raskrsnice sa Ulicom Vladike Nikolaja.

Postojeće autobusko stajalište Krušik privremeno će biti na novoj lokaciji u Ulici Željka Vasiljevića, autobusko stajalište “Orahov hlad” na postojećem proširenju u Ulici Vladike Nikolaja u smeru ka Sinđelićevoj ulici, dok stajališta u Pasterovoj ulici neće funkcionisati u navedenom vremenskom periodu.