30/05/2024
Najnovije vesti
Ulica-Prve-brazde-uz-reku-Gradac-iznad-brane-splav-Valjevo-FOTO-Dragan-Krunic-Objektiva.rs-iz-Valjeva

Privremeni režim saobraćaja u Prve brazde uz reku Gradac

Autor 22/04/2023

U nedelju, 23. aprila, od 10 do 13 časova, biće na snazi privremeni režim saobraćaja u Ulici Prve brazde.

Povodom održavanja tradicionalne atletske trke „Gradac“, pod nazivom „U trci za zdravlje – budimo brži“ u nedelju, 23. aprila, u periodu od 10 do 13 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u Ulici Prve brazde od brane. Tačnije, od raskrsnice Ulica Prve brazde i Višegradske u Valjevu prema Deguriću uz reku Gradac, do „Konjičkog kluba“, zbog održavanja krosa.

U rešenju koje je uradilo Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine Gradske uprave Valjevo, navedeno je na koji način će biti obavljano zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja.

• Dozvoljava se zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja iz Ulice Prve brazde za sva vozila fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.

• Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja vozila iz sporednih ulica u Ulicu Prve brazde na celom potezu, fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije,

• osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.