30/05/2024
Najnovije vesti
Valjevo Objektiva.rs

“PROMENA IZ KORENA” U VALJEVU

Autor 22/02/2022

Svečana konvencija liste Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije u najavljena je za 23. februar u Valjevu.

“U sredu, 23. februara u 18 časova, u Centru za kulturu u Valjevu biće održana svečana konvencija liste „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“.

Na konvenciji će govoriti Marinika Tepić, nosilac liste i potpredsednica Stranke slobode i pravde, Tatjana Manojlović, potpredsednica Demokratske stranke i Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke. Biće predstavljeni i kandidatkinje i kandidati za narodne poslanike iz Valjeva.

Valjevo je grad iz kojeg su Srbiji često dolazile preko potrebne promene. Valjevke i Valjevci su uvek bili među prvima koji su hrabro ustajali protiv nepravde i borili se za slobodu i normalan život u Srbiji.

Zato pozivamo naše sugrađanke i sugrađane da nam se pridruže na ovom skupu i saznaju za kakvu se to zemlju mi zalažemo.

Već deset godina Srbija život u Srbiji nije normalan. Nikada gori nisu vladali našom zemljom. Sve institucije su uništene kako bi sva vlast bila u rukama jednog čoveka i njegove klike. Na vlasti su ljudi bez znanja i sposobnosti da vode našu zemlju i naše gradove. Uz to se još i kite lažnim diplomama. Važno je jedino da su članovi stranke na vlasti.

Za deset godina su udvostručili spoljni dug Srbije koji sada iznosi preko 30 milijardi evra. Uspeli su čak i EPS da unište. Sve su stavili na prodaju. Truju nam vazduh, zemlju i vodu i još nam objašnjavaju da je to za naše dobro. Svi koji drugačije misle bivaju proganjani i brutalno etiketirani u medijima pod kontrolom vlasti.

Pokušavaju da pred izbore podmite građane besomučno deleći im novac koji dolazi iz kredita i koji će isti ti građani morati da vrate sa kamatom.

Zato iz zemlje u kojoj vladaju najgori odlaze najbolji. I zato u Srbiji živi sve manje ljudi. Moramo svi zajedno da zaštitimo Srbiju.

I sada je Srbiji potrebna promena – promena iz korena. Ujedinjeni oko tog cilja možemo i moramo 3. aprila da donesemo Srbiji pobedu.

Ta pobeda mora da bude pobeda građanki i građana Srbije, a ne klike na vlasti,” navedeno je u pozivu koalicije liste „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“.