17/04/2024
Najnovije vesti

PRVI REMI BUDUĆNOST KRUŠIK 2014

Autor 01/11/2021

Prva ekipa u zoni koja je uspela da “otkine” bod fudbalerima Budućnost Krušika 2014 je ekipa lajkovačkog Zadrugara.

Utakmica je završena rezultatom 2:2 iako su Valjevci dva puta vodili. Novi (stari) trener lajkovačkog tima, Lazarević pokazao je da dobro poznaje igru valjevske ekipe pa je Zadrugar odlično parirao.

Ipak, lideri na tabeli, i do danas jedina ekipa sa svim pobedama, došla je prva do vođstva. Ristović je sa centra igrališta uputio odličnu dijagonalu u šesnaesterac domaćina, loptu je odlično primio Sofronić i postigao gol.

U nastavku viđene su dve stative od strane lidera. Milanovićev i Jankovićev šut zaustavile su stative pa se na odmor otišlo minimalnom prednošću 1:0 za Valjevce.

Drugo poluvreme počelo je u znaku blage inicijative Zadrugara, pa je domaćin vrlo brzo promašio siguran gol sa pet metara ispred valjevskog golmana. Ne zadugo stiglo je izjednačenje nakon jedne brze akcije Zadrugara.

Valjevci odgovaraju odličnom akcijom, pa se u strelce upisuje ponovo Sofronić, koji poslednjih nekoliko utakmica igra u sve boljoj formi. U 80. minutu igrač Budućnost Krušika, Đorđević dobio je isključujući crveni karton zbog prigovora, iako je pre toga već imao žuti. I sa igračem manje valjevska ekipa zadržava vođstvo od 2:1, a šut Raševića zaustavlja stativa. Početnička greška Valjevaca koštala ih je gubitka dva boda.

U 90. minutu prilikom izvođenja kornera od strane Budućnost Krušika, iako sa igračem manje, veći deo odbrane je krenuo u šesnaesterac Zadrugara. Nakon izvedenog kornera sevnula je brza kontra domaće ekipe i za tili čas, dolazi do izjednačenja na 2:2, što je i krajnji rezultat utakmice.