30/05/2024
Najnovije vesti

Remi za opstanak u Srpskoj ligi

Autor 05/06/2023

Utakmicom odigranom protiv Takova i nerešenim rezultatom 0:0, ekipa Budućnost Krušika rešila je sve probleme oko opstanka u Srpskoj ligi Zapad.

U čvrstoj utakmici mladi sastav Budućnosti uspeo je da odoli napadima domaćina i sačuva svoju mrežu, pa je osvajanje ovoga boda “velikog kao kuća” potvrdilo siguran opstanak u ligi.

Vredi podsetiti da je valjevska ekipa nakon jesenjeg dela prvenstva ostala gotovo bez celog tima, da su u jesenjem delu dva šefa stručnog štaba dali otkaze. Novi stručni štab -stari dvojac Simić i Jovanović uspeo je da ipak okupi mlad tim koji je sa kapitenom Rajevcom uspeo prvenstveno timskom igrom i novom energijom koja je nedostajala u jesenjem delu prvenstva, i više nego dobro odigra nastavak prvenstva, i pre poslednjeg kola obezbedi opstanak u ligi.

Utakmica poslednjeg kola prvenstva Srpske lige Zapad između Budućnost Krušika protiv ekipe OFK Mihajlovca. Zanimljiv je podatak da obe ekipe imaju po osam pobeda, 10 nerešenih i 11 izgubljenih utakmica. Obe ekipe su do sada postigle po 25 golova, OFK Mihajlovac je primio 37, a Budućnost Krušik 38 golova. U rezultatski nebitnoj utakmici za očekivati je da će šef stručnog štaba valjevske ekipe Predrag Simić pružiti šansu i igračima koji su manje vremena provodili na terenu.

Susret je zakazan za 17.30 na stadionu u parku Pećina.