12/07/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • ŠAHTOLIZACIJA U ULICI BRAĆE NEDIĆA

ŠAHTOLIZACIJA U ULICI BRAĆE NEDIĆA

Autor 01/10/2021

Pre nepunih mesec dana pisali smo i fotografisali završne radove asfaltiranja u Ulici braće Nedića koja je bila u prilično lošem stanju. Pohvalno je svakako što je ulica asfaltirana, ali danas prolaskom kroz istu bili smo začuđeni viđenim.

Naime, od početka Ulice braće Nedića  do raskrsnice sa Drvarskom je jedno veliko iznenađenje. Na tom delu prebrojali smo 12 kanalizacionih šahti, od kojih je čak osam začepljeno asfaltom. Namerno, nenamerno…? Da li je greška u pitanju, da li su to neke nove šahte koje su bez otvora za odliv vode, nije nam poznato. Pošto su bili popodnevni sati iz pristojnosti nismo pozvali nadležne, jer je početak vikenda, ali hoćemo. Ako ovo nije po propisu urađeno,  pitamo se kako je moguće da je nadzorni organ izvršio prijem radova, ili možda tako treba. Diskutabilno je i kada počnu kiše šta će biti sa vodom i kuda će oticati.

Uostalom, pogledajte fotografije, one nekada kažu više od reči. I da ne zaboravimo, nastavak ulice od raskrsnice sa već pomenutom Drvarskom je urađen kako treba što se tiče šahti, proverili smo, da ne bude da smo posao uradili do pola. I nismo fotografisali sve šahte, ali jesmo prebrojali.

  Vesti