19/05/2024
Najnovije vesti
nacelnik-Okruga-sa-predstavnicima-VS-09-02-2023-prenosi-objektiva.rs

SASTANAK KOMANDANTA KASARNE SA NAČELNIKOM OKRUGA

Autor 09/02/2023

Komandant Drugog centra za obuku i garnizona Valjevo, pukovnik Saša Stojiljković, sa komandujućim pripadnicima Vojske Srbije u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“, susreo se sa načelnika Kolubarskog upravnog okruga, Milošem Milutinovićem, u sedištu Kolubarskog upravnog okruga gde je održan sastanak i utvrđeni pravci saradnje u narednom periodu.

Načelnik Kolubarskog upravnog okruga, Miloš Milutinović, se zahvalio na izuzetno profesionalnom odnosu pripadnika Vojske, koji u svim segmentima pokazuju spremnost saradnje i izvršavanja zajedničkih zadataka.

Hvala vam što ste uvek na usluzi građanima Kolubarskog okruga. Ponosan sam na vaš profesionalan odnos i nesebično zalaganje. Želim da tako i nastavimo, koračajući sigurno i zajedno u nova vremena i u susret novim zadacima“, poručio je Milutinović.

Učesnici sastanka su zaključili da je saradnja načelnika Kolubarskog okruga, jedinica lokalnih samouprava u Kolubarskom okrugu sa predstavnicima Vojske i bezbednosnih službi na izuzetnom nivou i da će dobru praksu i komunikaciju nastaviti i u budućnosti.