24/06/2024
Najnovije vesti
GO SNS Valjevo

SNS: SAOPŠTENJE

Autor 13/04/2022

U saopštenju za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo je navedeno:

“Povodom konferencije za novinare Đorđa Pavlovića šefa imaginarne odborničke grupacije Socijalističke partije Srbije na kojoj je pokazao odraz nemoći jednog političkog gubitnika u pokušaju da diskredituje Srpsku naprednu stranku i rukovodstvo grada Valjeva.

U nedostatku kvalitetnih argumenata, profilisanog programa i ideja i jasne politike za koju bi se zalagali, ova grupacija istrošenih i u svakom smislu kompromitovanih političkih gubitnika sklonija je tome da građanima plasira lažne vesti u pokušaju da se uruši integritet gradskog rukovodstva.

Na pomenutoj konferenciji zahvalili su se građanima Valjeva, oni to jedino i umeju, da se zahvaljuju jer ne samo da ništa nisu dali ovom gradu, već su ga unazadili prodavajući maglu. Nakon 2000 – te uništena su sva preduzeća koja su vredela u Valjevu. O projektima koje su deklarativno započinjali pred svake izbore, a potom ih nikada nisu završavali danas ne vredi polemisati jer su tu i takvu “neimarsku strategiju” građani Valjeva odavno prepoznali.

Zanemarili su samo jednu sitnicu, na vlast se dolazi glasovima građana koji su prepoznali viziju za bolju budućnost našeg grada. I dok se gradsko rukovodstvo bavi razvojnim projektima za naš grad, komitetlije traže spas u intrigama kao poslednjoj šansi da podsete javnost da još uvek postoje.

Nastavljajući da sprovodi politiku SPS-ova politička grupacija nakon narednih izbora neće imati kome da se zahvali jer kao treći po podršci u gradu danas i sa značajno manjom podrškom građana u odnosu na prethodne izbore.

Samo politički amateri se zahvaljuju pre završetka izbornog ciklusa. Kako politička praksa nalaže, Srpska napredna stranka kao odgovorna politička stranka, obratiće se svojim sugrađanima po završetku izbornog ciklusa 16. aprila, i nakon proglašenja konačnih rezultata izbora Gradske izborne komisije,” navedeno je u saopštenju koje potpisuje Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo.