24/06/2024
Najnovije vesti
GO SNS Valjevo

SNS VALJEVO OSUĐUJE PRETNJE UPUĆENE PREDSEDNIKU

Autor 01/03/2023

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo u saopštenju za javnost najoštrije osuđuje pretnje lažnih patriota upućene predsedniku, navodeći: „Niti će oni našeg predsednika oslabiti, niti će ga naterati da odustane od velike težnje za bolju budućnost Srbije“.

„Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu najoštrije osuđuje nastavak pretnji i pozive na ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koje na društvenim mrežama šire lažne patriote. Predsednik DSS Koštunica pustio je zločinca Kurtija i druge albanske teroriste iz srpskih zatvora, ćutali su na pogrom Srba 2004. godine na proglašenje tzv.nezavisnosti Kosova 2008. godine, njihov sadašnji predsednik je francuski državljanin dok svima drži patriotske govore i druge lažno optužuje za dvojno državljanstvo. Zaslepljeni potpunim nerazumevanjem situacije u kojoj se Srbija nalazi i opijeni mržnjom prema predsedniku Vučiću, lažne patriote ne prezaju od poziva na fizičko uklanjanje predsednika, koji se iz sve snage bori za mir i očuvanje života kosmetskih Srba. Ovim se nastavljaju pretnje ubistvom predsedniku Vučiću posle nedavnog sramnog mitinga opozicije pred Predsedništvom Srbije.

Dok se predsednik Srbije bori za svoju zemlju, nacionalne interese, pripadnici lažnih patriota i opozicionara ponovo šire mržnju i pozivaju na ubistvo. Jasno je da je predsednik Aleksandar Vučić ključni pokretač napretka i stabilnosti naše zemlje, ali očigledno i smetnja mnogima koji žele da našu državu vide poniženu i na kolenima.

Napadi, pritisci, pretnje, sve to što stalno i sinhronizovano rade ostaci bivšeg režima, njihovi tajkuni ali i strani centri moći, samo je dokaz da je politika koju vodi predsednik Vučić u najboljem interesu za građane Srbije. Niti će oni našeg predsednika oslabiti, niti će ga naterati da odustane od velike težnje za bolju budućnost Srbije“, navodi Služba za informisanje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo.