27/02/2024
Najnovije vesti
Brend & Digital Trends VATS Novi Sad prenosi objektiva.rs iz Valjeva

DIGITALNI MARKETING I MOGUĆNOST UNAPREĐENJA POSLOVANJA

Autor 02/03/2023

Skup pod nazivom “Brands&Digital trends” posvećen unapređenju digitalnog marketinga za mala i srednja preduzeća, kompanije i preduzetnike, biće održan u četvrtak, 2. marta 2023. godine, od 11 sati u Omni centru u Valjevu.

Prema navodima organizatora: “Osnovni cilj je da se u vremenu digitalizacije i sve većeg korišćenja interneta i društvenih mreža za plasman robe i usluga, ukaže na modele novog vida poslovanja i mogućnosti povećanja profita.

Na jednodnevnom skupu će učestvovati stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga, Jelena Uzelac Vasić, Founder&Chief Change Consultant, Dragan Varagić, savetnik za poslovnu primenu interneta, Milica Vuković, Digital Content Creator, Nemanja Đaković, Meta Client Partner u Httpool-u i Marko Spalević, PR menadžer.

Čemu sve služi digitalni marketing i kako se može iskoristim u poslovanju, osnovna su pitanja na koji će eminentni stručnjaci iz ove oblasti dati odgovore učesnicima skupa kroz interaktivne razgovore. Prijave za učešće su u toku na stranici https://vats.marsh.rs”.