16/06/2024
Najnovije vesti
GO SNS Valjevo

SNS Valjevo zadovoljni izbornim rezultatima

Autor 03/06/2024

Saopštenje za javnost Gradskog odbora SNS povodom rezultata na lokalnim izborima održanim u Valjevu u nedelju, 2. juna 2024.

“Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo sa zadovoljstvom konstatuje da je na lokalnim izborima potvrđena ubedljiva pobeda koalicione liste “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra”.

Trijumf koalicione liste “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra” oličen je u još većem poverenju koje su nam ukazali Valjevci, o čemu svedoči činjenica da smo dobili preko 55% glasova, što je apsolutna većina odbornika u Skupštini grada Valjeva, sa 30 osvojenih mandata.

Ovo nedvosmisleno govori da najveća stranka u Srbiji, sa svojim koalicionim partnerima, uživa ogromnu podršku građana.

Ovi izbori još jednom su pokazali da Valjevci pre svega cene rad i ideju o napretku našeg grada. Oni su zajedno sa nama prepoznali kakvo Valjevo želimo sutra i svojim glasovima nam dali podršku da nastavimo dalje, još bolje i snažnije nego do sada.

Zahvaljujem se svima koji su nam svojim glasovima ukazali poverenje na ovim izborima, članstvu naše stranke u Valjevu, koalicionim partnerima, a posebno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je podržao svaki naš plan o razvoju, a neretko i sam bio inicijator istih.

Čestitam protivnicima na ostvarenim izbornim rezultatima i očekujem konstruktivnu saradnju za dobrobit našeg grada, jer budućnost našeg grada počinje već danas.

Živelo naše Valjevo, poručio je nosilac liste “Aleksandar Vučić – Valjevo sutra” Lazar Gojković”, navedeno je u saopštenju za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo.