22/07/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • TROJKA IZ BLOKA USPEŠNA I U VALJEVU

TROJKA IZ BLOKA USPEŠNA I U VALJEVU

Autor 26/12/2021

Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” koja već 15 godina uspešno realizuje projekte pomoći socijalno ugroženim porodicama i pojedincima gostovala je u našem gradu u skopu akcije “Trojka iz bloka”. Ovom humanitarnom akcijom prikupljana su sredstva za socojalno ugroženu porodicu Kostadinović iz Prijezdića, a u prepunoj sali Omni centra uz prisustvo velikog broja naših sugrađana pojavio se i veliki broj poznatih bivših i sadašnjih sportista i javnih ličnosti. U ime grada prisutan je bio gradonačelnik Lazar Gojković, vladika Isihije i sveštenstvo valjevske eparhije, potom najbolji vaterpolo trener na svetu Dejan Savić, proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić,trener Duško Vujošević,košarkaši Darko Miličić i Novica Veličković, fudbaleri Marko Pantelić i naš sugrađanin Đorđe Lazić, Igor Milanović vaterpolista, Viktor Savić i Milan Vasić glumci, pevačice Dragana Mirković, Milica Dosković i Ljubica Vraneš, Boško Ćirković -Škabo, Nikola Rađen, bokser Veljko Ražnatović… Propustili smo siguno nekoga, ali neka oproste, bilo ih je zaista mnogo.

U umetničkom delu programa nastupili su članovi CZNTK “Abrašević”, a takmičenje u trojkama simbolično su otvorili gradonačelnik Lazar Gojković i vladika valjevski g.Isihije. Potom su se ređali u parovima svi gosti, u takmičenju u kome rezultat nije bio bitan.

Pozdravljeni burnim aplauzima prisutnih napravili su celovečernju feštu u događaju zaista vrednom pažnje. Prikupljena sredstva biće uplaćena na račun ugrožene porodice Kostadinović iz Prijezdića.

Bravo za sve koji su pomogli realizaciju ove akcije, sve pohvale za Humanitarnu organizaciju “Srbi za Srbe”.

  Vesti