27/02/2024
Najnovije vesti

VALIS PORAŽEN OD CRVENE ZVEZDE

Autor 14/11/2021

Vaterpolisti Valisa sem u prvoj četvrtini nisu uspeli da pruže ozbiljniji otpor beogradskoj Crvenoj zvezdi, pa je na kraju utakmice konačan rezultat 12:20 ( 5:5, 3:5, 3:5, 1:5 ).

Valjevski vaterpolisti odlično su počeli prvu četvrtinu kada je semafor u jednom trenutku pokazivao 4:2 za Valis, ali su Zvezdini igrači u na momente gruboj i nesankcionisanoj igri uspeli da stignu vođstvo valjevske ekipe, pa se na prvu pauzu otišlo nerešenim rezultatom.

U nastavku polako je počeo da dolazi do izražaja individualna razlika igrača, pa je prednost polako počela da se povećava.

“Vidre” su se držale do rezultata 10:12, a onda su beograđani silovitim napadima povećavali prednost koja je na kraju iznosila osam golova.

Trener Valisa Miloš Saković po završetku utakmice rekao je:” Zvezda nas je vratila u fazu realnosti, a moji igrači moraju da shvate da ako žele da igraju sa gigantima kakav je Zvezda da ovo nije dovoljno. Zamerka je najviše u pristupu jer kada je rezultat krenuo da se lomi video sam kod par igrača malodušnost koja je neprihvatljiva ako žele da se bave sportom. Nismo istrajali do kraja da bi rezultat bio prihvatljiviji.”

U sledećem kolu Valis gostuje u Beogradu gde se sastaje sa ekipom Partizana.