15/07/2024
Najnovije vesti
GO SNS Valjevo

VREĐANJE INTELIGENCIJE NARODA

Autor 02/12/2021

Valjevski SNS uputio je saopštenje pod datim naslovom, kao reakciju na konferenciju za novinare koju je prethodno održao GrO Narodne stranke Valjevo.

“Juče je održana konferencije za novinare Gradskog odbora Narodne stranke Valjevo, ako se može nazvati konferencijom, a sve u pokušaju diskreditacije Srpske napredne stranke, rukovodstva grada Valjeva i investicije koja se privodi kraju, objekta Gerontološkog centra u Valjevu. Sa lošim oratorima, bez činjenica i znanja, sazvali su konferenciju na kojoj nisu znali na pitanje novinara da navedu ni jednog investitora angažovanog na objektu Gerontološkog centra.

Svima nam je dobro poznata „briga“ Narodne stranke na čelu sa Vukom Jeremićem za građene Srbije, o čemu najbolje svedoče podaci o finansijskim prihodima bivšeg šefa diplomatije, a to pokazuje da on ni najmanje ne deli sudbinu svojih sunarodnika počev od afere teške milionima dolara, kao i njegove privatne dilove koje je pravio još dok je bio na funkciji predsedavajućeg Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Deo srpske opozicije neprestano vređa inteligenciju ovog naroda, misleći da su ljudi zaboravili ko je sve vladao Srbijom i kakve je rezultate takva vladavina imala.

Očigledno je da se nervoza kod mnogih političkih partija pojačava kako se približavamo izborima. Negativna kampanja i pokušaji diskreditacije kandidata Srpske napredne stranke nisu nikakva novost i na žalost, sigurni smo da ćemo imati još ovakvih primera. Ono što je najvažnije, jeste da ovakvim zlonamernim navodima neće uspeti da nanesu nikakvu političku štetu Srpskoj naprednoj stranci, zato što građani Srbije veruju politici koju sprovodi predsednik Aleksandar Vučić i to su pokazali na svim izborima do sada.

Valjevo je trenutno jedno ozbiljno gradilište. Preko 15 godina nismo imali stranih investicija, otvaranja novih radnih mesta i još mnogo toga. Zahvaljujući predsedniku i energiji koju ulaže, Valjevo više nikada neće biti isto, na radost svih građana. Mi smo danas srećni da se u Valjevu najzad realizuju razni projekti i da nam dolaze dva potpuno nova investitora. To jasno govori o politici Srpske napredne stranke, zahvaljujući kojoj Valjevo užurbano ide napred.

I to Valjevci znaju, to su nam i pokazali na proteklim lokalnim i parlamentarnim izborima, na kojima su nam dali ogromnu podršku i to će pokazati na narednim parlamentarnim i predsedničkim izborima.

Ali svi treba da imaju u vidu: ko negativnom kampanjom odgovara na planove posvećene svoj deci Srbije, taj samo sebi nanosi štetu. Takvim ponašanjem kod našeg naroda podrška može samo da se izgubi. Sa druge strane, ubedljiva podrška pobedničkoj politici Srpske napredne stranke i ne može takvom kampanjom da se ugrozi.

Napredak i uspeh Srbije trn su u oku opozicije, a to dokazuju i napadima na sve što se u Srbiji događa, ma koliko bilo dobro za državu i njene građane.

Na besmislene tvrdnje koje su izrečene na konferenciji za novinare, možemo samo da poručimo da nemate razloga da se brinete da li će biti dovoljno novca, da li će se uraditi sve investicije, projekti, vi ste svoje pokazali i pokazujete svakodnevno, a to građani Valjeva i Srbije dobro znaju!” navedeno je u saopštenju koji potpisuje Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo.