30/05/2024
Najnovije vesti
Branko Ivković advokat SSP Ujedinjeni za pobedeu Srbije Gradski odbor Valjevo Objektiva.rs

ZA SRBIJU I SLOBODU

Autor 31/03/2022

Predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Valjevu, advokat, Branko Ivković je kadnidat za narodnog poslanika na 57. poziciji liste pod brojem 5 “Ujedinjeni za pobedu Srbije” u preizbornom obraćanju biračima, poručuje:

“Poštovani sugrađani,

Poslednje sate ove kampanje iskoristiću da u ime ljudi iz GrO Stranke slobode i pravde Valjevo, koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije i hrabrih kontrolora ispred naše koalicije koji će braniti volju naroda, pozovem građane Valjeva da u nedelju, 3. aprila izađu na parlamentarne izbore i izbore za predsednika Republike Srbije.

Mnogo toga bih imao da kažem ali sve što bih sada rekao bilo bi suvišno. Svesni smo sa kakvim zlom se suočavamo, kao što smo svesni i da više nemamo prava da se povlačimo pred neukom, nesposobnom i bahatom bandom najgorih među nama, koja nam je otela živote, grad i državu!

Ove nedelje neka pod barjakom Slobode zajedno marširaju Gračani i Brđanci, Zlokućanci i Tešnjarci, nek’ se čuje truba pobede sa Petog puka preko Jadra do Popara, nek’ se čuju crkvena zvona sa valjevske Svete gore Lelića, nek’ se dignu lepotice Brankovina, Petnica i Kamenica, Grabovica, Lukavac i Ilijino Suvodanje, svaki Kolubarac i Podgorac dužan je da bude dostojan zaveta naših predaka i da bude primer onima koji će doći posle nas!

I zato, ovog 3. aprila svi zajedno za Valjevo, Srbiju i Slobodu, koji se toga dana pišu brojevima 4 i 5!”