16/06/2024
Najnovije vesti
2-Highwaystar-Fest-Valjevo-vesti-prenosi-Objektiva.rs-foto-Promo

2. Highwaystar Fest u Valjevu

Autor 20/08/2023

Highwaystar Fest, u organizaciji Highwaystar Magazina, ove godine biće održan po drugi put u Valjevu, 1. i 2. septembra na ZSK-ovom pomoćnom stadionu. Pored ostalih, najavljen nastup popularnih bendova Brkovi i Atheist Rap.

“Na prvom Highwaystar Festu prošle godine nastupili su mahom lokalni izvođači, dok se to ove godine menja, a festival napreduje.

Highwaystar Fest će biti održan 1. i 2. septembra na pomoćnom stadionu ZSK-ovog fudbalskog stadiona, a headlineri dve večeri biće Brkovi i Atheist Rap, koje prate Senshi, nedavno su imali rasprodatu turneju u Japanu, i Invazija, uz podršku bendova Rulja Inc, Ascend i Prospekt.

Izuzev muzičkog programa, organizatori se trude da na festivalu dodaju i druge aktivnosti kao što je mini turistička tura tokom koje će se obići širi centar Valjeva, koje ima dosta toga da pokaže, i još ponešto, a za više informacija pratite Instagram stranicu festivala“, navodi organizator Rastko Tomić, osnivač i urednik Highwaystar Magazina.

Ulaznice su u prodaji online preko tickets.rs OVDE. Cena ulaznice za prvi dan festivala je 1000. dinara, za drugi dan festivala je 1200 dinara, dok je komplet za oba dana 1700 dinara.