19/05/2024
Najnovije vesti

BLEDO IZDANJE BUDUĆNOST KRUŠIKA

Autor 16/10/2022

U bledom izdanju na stadionu u parku Pećina Budućnost Krušik je u utakmici protiv ekipe Reala uz Podunavaca ostvarila nerešen rezultat 0:0.

Gostujuća ekipa predstavila se u Valjevu kao veoma čvrsta ekipa koja zna šta hoće. Gotovo cela utakmica igrala se bez izglednih šansi na obe strane, pa se čini da je podela bodova i najrealniji rezultat ovog meča. Glavna bitka vodila se na sredini terena. Čvrsto postavljene odbrane onemogućavale su napadačima konkretne akcije.

Najizgledniju priliku za gol imala je Budućnost u drugom poluvremenu, kada je nakon prekida sa desne strane odlično ubačenu loptu u 16-terac gostiju, Rajevac sa 3-4 metra iskosa poslao u odlično postavljenog golmana gostiju. Oslobodivši se pritiska gosti su poslednjih desetak minuta pokušali preko brzih kontra-napada da ugroze gol domaćih, ali je i njima nestalo koncentracije, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Posle desetog kola Srpske lige zapad Budućnost Krušik se nalazi na šestom mestu na tabeli (4 pobede, tri remija, i tri poraza) sa osvojenih 15 bodova. U sledećem kolu valjevski fudbaleri gostuju u Smederevu gde ih dočekuje lider prvenstva ekipa Smedereva.