28/02/2024
Najnovije vesti

DODELA PRIZNANJA ZLATNIM VATERPOLISTIMA

Autor 30/09/2022

Udruženje sportista Valjeva je na prigodnoj svečanosti dodelilo priznanja dvojici valjevskih vaterpolista, članovima juniorske vaterpolo reprezentacije Srbije Aleksandru Kovačeviću i Petru Staniću.

Mladi vaterpolisti su na ovogodišnjim takmičenjima sa reprezentaciojm Srbije postali vicešampioni sveta, a pre nekoliko dana i prvaci Evrope. Njihovo učešće u igri sa značajnom minutažom i golovima koje su postigli uz standardno dobre igre, dokaz su predanog rada još iz mlađih selekcija Vaterpolo kluba Valis u kome su ponikli. Aleksandar Kovačević nastupa i dalje za Valis i verovatno je najmlađi kapiten na prostorima Evropskog vaterpola, dok je Petar Stanić napustio Valjevo i nastupa za ekipu Šapca već godinu dana.

Na svečanosti su uručene i zahvalnice donatorima tradicionalnog rukometnog turnira “Nikola Jevremović-Gužva”, koji je početkom meseca 10-ti put organizovan u valjevskoj hali sportova. Nagrađeni su Omni-centar, Valjevska pivara, Poliklinika Intermedik, štamparija Odri-print, Metalprom i Tik, stalni donatori bez kojih bi turnir teže bio organizovan.

Nagrađeni sportisti i donatori