16/06/2024
Najnovije vesti
Đorđe Pavlović SPS Objektiva.rs Valjevo foto Snežana Jakovljević Krunić

Đorđe Pavlović: „Vreme je za promene!“

Autor 24/05/2023

Odbornik u Skupštini Grada Valjeva, Đorđe Pavlović, obratio se javnosti putem sledećeg saopštenja:

„Život je pun smisla, a ne puki opstanak!

Dok pošten čovek uči, radi i živi od svog novca, nas vodi gomila malih ljudi koji rade sa kupljenim, falsifIkovanim diplomama, koji su dobili funkciju, posao, preko stranačkih, rođačkih i zemljačkih veza. Takvi isključivo žive od vašeg novca, a koji vas još dodatno ucenjuju, ponižavaju i omalovažaju i svojim delovanjem izrvću standarde vrednosti.

Svedoci smo da „visokomoralni“ SNS jurišnici ovih dana prevazilaze sami sebe. Utrkuju se da što više oblate, popljuju lažima sve i svakoga ko ima drugačije mišljenje, a sve zarad očuvanja svojih funkcijica, položajčića, nameštenih tendera i kumovskih, rođačkih i bratskih kombinacija. Jer bez SNS-a oni su samo pojedinci bez kičme i znanja, isprazni i banalni!

Umesto da ispunjavamo sopstvene ciljeve, unapređujemo društvo i sopstvene živote, mi odskačemo kao loptice uzmeđu posla i računa. Živimo da bi životarili, a ne istinski uživali od svog rada. Ovde je sve postalo napor.

Besmisleno je na šta su nas sveli, a još je besmislenije da pristanemo na to. Vreme je da pokažemo da je snaga u nama i da može i mora biti bolje.

Za slobodno Valjevo!“, navodi u saopštenju Đorđe Pavlović, odbornik u Skupštini grada Valjeva.