25/05/2024
Najnovije vesti
GO SNS Valjevo

GO SNS: ČESTITKA POVODOM DANA SRPSKOG JEDINSTVA, SLOBODE I NACIONALNE ZASTAVE

Autor 15/09/2022

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo u saopštenju za javnost upućuje čestitke povodom 15. septembra – Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

“Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo čestita Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave i podseća sve građane da treba da budemo ponosni na jedinstvo, našu istoriju, naše pretke i put koji su prošli kako bismo mi danas živeli slobodni.

Sloboda je najviši ideal srpskog naroda i to je bila kroz vekove, ali i nadahnuće brojnim generacijama koji su se borili za slobodu.

Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave je praznik našeg identiteta, onog u kojem se sjedinjuju jezik, kultura, tradicija, vera, ali i vrednosti na kojima počiva čitavo društvo. Sabrani pod zastavom naše zemlje i našeg naroda, svi Srbi na svetu su jedno. Ma gde bili, znamo odakle smo i gledamo u budućnost, a nje nema bez sećanja i ponosa na pretke i nasleđe koje su nam ostavili. Na nama je da to nastavimo za buduća pokolenja.

Isticanjem nacionalne zastave Republike Srbije, danas se dostojanstveno i ponosno pridružujemo obeležavanju ovog praznika,” navedeno je u saopštenju za javnost GO SNS Valjevo.