26/05/2024
Najnovije vesti
14-11-2022-Gradonacelnik-Lazar-Gojkovic-u-renoviranoj-sali-sporta-Deneral-Svetomir-Dukic-u-Valjevu-FOTO-Bilja-i-Ceca.jpg

GRADONAČELNIK UPUTIO ČESTITKU MAŠI CVETKOVIĆ

Autor 09/12/2022

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je uputio čestitku Maši Cvetković, plivačici PK Valis, povodom velikog uspeha koji je ostvarila na juniorskom i seniorskom prvenstvu Srbije u plivanju, koje je održano u Novom Sadu.

“Seniorski šampion države na 1500 metara kraul, mlađi juniorski prvak Srbije na 200 m delfin i 1500 m kraul, juniorski prvak Srbije na 200 m kraul i vicešampion u mlađim juniorima na 400 m kraul i 200 m leđno, rezultati su kojima si učinila sve nas ponosnima!

Čestitam tebi, tvojoj porodici, trenerima i Plivačkom klubu Valis jer ste pokazali da talenat, vaspitanje, dobar timski rad i podrška porodice jesu recept za velike uspehe.

Iako si tek zakoračila u svet seniorskih takmičenja, dokazuješ da imaš potencijal za najveće uspehe! Tvoj grad će te podržati na putu na kome već plivaš šampionskim zamasima”, navedeno je čestitki gradonačelnika Valjeva, Lazara Gojkovića.