28/02/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • LUKA MIHAJLOVIĆ NA PRIPREMAMA REPREZENTACIJE SRBIJE

LUKA MIHAJLOVIĆ NA PRIPREMAMA REPREZENTACIJE SRBIJE

Autor 12/02/2023

Talentovani bokser BK “Pilot Milenko Pavlović” Luka Mihajlović od ponedeljka će boraviti na Paliću u sklopu priprema Omladinske bokserske reprezentacije Srbije.

Ovo je drugi krug priprema Omladinske reprezentacije, prvi u trajanju od 15 dana je obavljen na Zlatiboru, gde su boravili reprezentativci Srbije svih selekcija, gde je učestvovao i mladi Mihajlović.

Luka Mihajlović je inače Omladinski prvak Srbije za 2022. godinu u pero-lakoj kategoriji do 57 kilograma. Ove pripreme dobro će doći pred predstojeća takmičenja ovog meseca. Najpre će nastupiti na Otvorenom prvenstvu Beograda, za omladince, 17-18. februara. Potom sledi i odlazak u Banja Luku gde se od 22-25. februara održava Omladinska zlatna rukavica – Regionalna liga.

Luka je potpuno spreman za predstojeća takmičenja. Svakodnevnim treninzima dostigli smo punu formu, a pripreme sa reprezentacijom će uticati na njegovu još bolju formu, pred nastupe u Beogradu i Banja Luci. Milsim da on u svojoj kategoriji Srbiji nema premca, a videćemo kako će biti u regionu“, kaže Ivan Petrović, trener u BK “Pilot Milenko Pavlović”.

Posle dugo godina valjevski boks dobio je reprezentativca, a raduje podatak da je to borac iz omladinske škole privatnog bokserskog kluba u kome ima sve više mladih članova.