17/04/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Vesti iz Valjeva
  • Mladić pod dejstvom alkohola, bez vozačke, napravio šest prekršaja i autom bežao od policije
Valjevo-vesti-MUP-Srbija-policija-uprava-FOTO-Snezana-Jakovljevic-Krunić Objektiva.rs

Mladić pod dejstvom alkohola, bez vozačke, napravio šest prekršaja i autom bežao od policije

Autor 11/01/2024

Pripadnici saobraćajne policije u Valjevu isključili su iz saobraćaja dvadesetogodišnjeg muškarca zbog učinjenih prekršaja.

Kako se sumnja, on se sinoć u Ulici kneza Miloša u Valjevu, upravljajući automobilom marke „folksvagen golf“ u velikoj brzini, oglušio o zvučnu i svetlosnu signalizaciju policije da se zaustavi i nastavio kretanje.

Potom je vozač, kada ga je policija sustigla, usled velike i nekontrolisane brzine udario u drvenu ogradu, zatim u službeno vozilo policije i sleteo u kanal. Vozač je zatim izašao iz automobila i pokušao da pobegne, ali je od strane policije ubrzo uhvaćen.

Daljom proverom utvrđeno je da vozač nema vozačku dozvolu za upravljanje motornim vozilom, kao i da je imao 0,36 promila alkohola u organizmu.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv istog će biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog izvršenih šest prekršaja iz oblasti Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, navedeno je u saopštenju za javnost Policijske uprave Valjevo.