19/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Mountain Music Fest 2023. detaljna satnica po danima
mmf Divčubare 2022. prenosi objektiva,rs vesti Valjevo

Mountain Music Fest 2023. detaljna satnica po danima

Autor 10/08/2023

Mountain Music Fest, celodnevni planinsko-muzički festival održava se na Divčibarama, od 11. do 13. avgusta, a poznata je i detaljna satnica sva tri dana festivala.

Festivalske kapije se otvaraju u petak, 11. avgusta u 17 časova, a pola sata nakon zvaničnog početka festivala na glavnoj bini nastupiće pop dvojac Dolores. U 18.45 sati, na scenu stupa rok sastav Bjesovi, dok će, od 20 i 15, posetioci imati prilike da slušaju Rundeka & Ekipu. Prvo veče MMF-a zatvoriće DJ MKDSL uz svoju Kluboslaviju, koju će ljubitelji jugoslovenskog evergrina i elektronskog zvuka slušati od 22 časa.

Drugog dana, u subotu, 12. avgusta muzički program počinje od 12 sati, kada će Vinyl stejdžu ploče vrteti Kostur. Na dva sata smenjivaće se DJ-jevi Shone, Dirty Harry, Chvare i Mashala, a ova elektronska bina se zatvara nastupom DJ Shomii-ja, koji će puštati muziku od 22 sata do ponoći.

Za dobru zabavu i još bolju muziku ispred glavne bine drugog dana zaduženi su Rambo Amadeus od 17 časova, a potom i KKN, od 18.30. Od 20 sati nastupa mostarski bend Zoster, zatim, od 21.30, hip-hop dvojac Prti Bee Gee, dok će drugi dan festivala pank-rok zvukom zatvoriti Goblini, od 23 sata.

Najmlađa bina – Breza stage,12. avgusta, ugostiće Funkier Project od 13.00h, potom Milovana i prijatelje od 15 sati, dok će ekipa DJ-eva iz Beograda, Nevena Jeremić i Luton & Šćepine vragolije zatvoriti ovu binu naizmeničnim nastupima, od 19 do 21 čas.

MMF Afterday, odnosno nedelja, 13. avgust rezervisana je za opuštanje uz jugoslovenske hitove i Peđu Radovića počev, od 12 sati, nakon čega će nastupom, od 15 sati, festival zatvoriti Velle.

Svim posetiocima Mountain Music Festa su, kao i svake godine dostupni brojni sadržaji – avanturistički, sportski, kreativni, naučni. Satnica za sadržaje poput Avantura park, Zipline-a, panoramske vožnje žičarom, zatim kreativnih i edukativnih radionice, radionica plesa i joge, možete pogledati na slici, kao i na veb-sajtu mmf.rs.

Podsećamo, za sve posetioce koji nisu uspeli da organizuju smeštaj, MMF obebeđuje besplatan kamp, koji se nalazi u neposrednoj blizini festivalskih kapija.

Karte su prodaji na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs, a mogu se kupiti i na ulazu na festival. Kao i svih prethodnih godina, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Sve dodatne informacije o Mountain Music Festu možete naći na profilima na društvenim mrežama, kao i na veb-sajtu www.mmf.rs.