19/05/2024
Najnovije vesti
MMF-Divcibare-avgust-2022-bina-iz-daljine-naslovna prenosi Objektiva.rs iz Valjeva

Objavljen spisak izvođača na Mountain Music Festu

Autor 26/04/2023

Darko Rundek, Goblini, Prti Bee Gee, KKN, Zoster, Dolores i mnogi drugi ovog leta na Divčibarama. Mountain Music Fest, koji se ove godine održava od 11. do 13. avgusta, na tri bine u okviru Divčibare Ski Resorta ugostiće 20 izvođača iz zemlje i regiona.

Prvog dana na Main stejdžu nastupiće pop duo Dolores, rok sastav Bjesovi, legendarni Darko Rundek i DJ MKDSL, dok je drugog dana glavna bina festivala rezervisana za KKN, mostarski bend Zoster, Gobline, Ramba Amadeusa i hip hop dvojac Prti Bee Gee. Za atmosferu na Vinyl stejdžu biće zaduženi White City Soul, Dirty Hairy, DJ Chivare, Đorđije Stajkić.

MMF muzički festival planina Divčibare Objektiva.rs Valjevo podrška
I avgusta 2023. letnji muzički festival MMF na planini Maljen na visoravni Divčibare

Najmlađa bina – Breza stage, 12. avgusta ugostiće Milovana i prijatelje, Funkier Project, Nevenu Jeremić i Luton&Šćepine vragolije. Poslednjeg dana festivala u nedelju, 13. avgusta, posetioci će moći da se opuste uz Peđu Radovića, koji na svom YouTube kanalu čuva pravo zlato jugoslovenske muzike.

Osmi MMF, sada već tradicionalno, pored kvalitetnog zvuka za posetioce, sprema i atraktivan program dodatnih sadržaja za sve generacije u okviru Čudesne šume festivala.

Trodnevni komplet ulaznica po ceni od 2.700 dinara su već u prodaji na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen, a kao i prošlih godina, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Sve dodatne informacije o festivalu možete naći na profilima na društvenim mrežama, kao i na veb-sajtu www.mmf.rs.