25/05/2024
Najnovije vesti
MMF muzički festival planina Divčibare Objektiva.rs Valjevo podrška

MOUNTAIN MUSIC FEST MMF OVOG VIKENDA NA DIVČIBARAMA

Autor 11/08/2022

Sedmo izdanje Mountain Music Festa biće održano za vikend, od 12. do 14. avgusta na ski-stazi na Divčibarama.

Kao prvi planinski butik festival na ovim prostorima, Mountain Music Fest će i ove godine okupiti ljubitelje prirode i kvalitetnog zvuka, koji će imati prilike da čuju 20 izvođača domaće i regionalne muzičke scene na tri festivalske bine.

Festivalske kapije se otvaraju u petak, 12. avgusta u 17 sati, kada će nastupiti Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF i Musical Doctors.

Drugog dana, u subotu, 13. avgusta, glavna bina rezervisana za Cotton Pickerse, Vojka V, Decu Loših Muzičara, Sunshine, na Breza bini će izvođači biti Mutanti, a na Vinilu ploče vrte dvojac iz portugala – Funkamente, Peppe, DJ Goce i momci iz White City Soul-a.

Na nedeljnom MMF afterday do 18 časova, muziku će puštati Bege Fank, Phat Phillie, Ljudski Maximum i Nezoob.

Kao i proteklih godina, organizatori su spremili bogat program za posetioce različitih uzrasta. Za najmlađe su organizovane kreativne radionice, avanturistički i edukativni sadržaji, dok će ljubitelji prirode moći da uživaju u orijentiringu, pravljenju šumskih parfema, panoramskoj vožnji žičarom i brojnim drugim aktivnostima.

Pored podizanja svesti o važnosti brige za okruženje kroz različite edukativne radionice, MMF kao ekološko – edukativni festival, ove godine uvodi limene čaše kao jedinstvenu festivalsku ambalažu i u potpunosti izbacuje jednokratnu plastiku.

Za sve koji nisu stigli da obezbede smeštaj na vreme, organizovan je i besplatan kamp nedaleko od samog festivala.

Karte se mogu kupiti na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs, kao i na ulazu na festival po ceni od 800 dinara za petak, 12. avgust i 1200 dinara za subotu, 13. avgust. Cena karte za nedelju, odnosno MMF afterday iznosi 500 dinara, a ulaz za decu do 10 godina sva tri dana festivala je besplatan.

FOTO Mountain Music Fest MMF Divčibare