12/04/2024
Najnovije vesti
8.-mart-bazar-Turisticka-organizacija-TO-Valjevo-prenosi-Objektiva.rs

OSMOMARTOVSKI BAZAR

Autor 04/03/2023

Turistička organizacija Valjevo i Grad Valjevo pozivaju zainteresovane pojedince, ustanove i udruženja da kao izlagači učestvuju na Osmomartovskom bazaru u Valjevu, koji će biti održan na Gradskom trgu od 6. do 8. marta 2023. godine.

To je prilika za kreativne pojedince, kao i različita udruženja, zanatlije i umetnike da promovišu svoj rad i prodaju rukotvorine koje oslikavaju život našeg podneblja i u skladu su sa predstojećim praznikom. Istovremeno, to je prilika za sve posetioce Bazara na Gradskom trgu da, od 6. do 8. marta, kupe korisne i dekorativne, često jedinstvene radove rukotvoraca i zanatlija, za sopstvenu upotrebu, ili radi darivanja.

Pravo učešća na Bazaru imaju pravna i fizička lica koja sama proizvode i izrađuju svoje proizvode, a koji se uklapaju u duh ove manifestacije.

Osmomartovski bazar na Gradskom trgu u Valjevi, od 6. do 8. marta 2023. godine. Radno vreme bazara od 10 do 22 časa.

Svi zainteresovani za učešće na predstojećem Bazaru mogu se prijaviti u Turističku organizaciju Valjevo, Prote Mateje 1/1, 14000 Valjevo. Više informacija o „Osmomartovskom bazaru“ i mogućnosti učešća, u Turističkoj organizaciji Valjevo kontaktirati Silvanu Birčanin na broj telefona 014 / 221 – 138, ili putem mejla tov.marketing@mts.rs .