15/07/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • PINOKIO DOBIO PREČIŠĆIVAČ ZA VODU
Valjevo Anđeli čuvari Pinokio Zepter

PINOKIO DOBIO PREČIŠĆIVAČ ZA VODU

Autor 24/11/2021

Kreativna radionica Pinokio u Valjevu dobila je vredan dar, prečišćivač za vodu, od kompanije Zepter International Srbija.

U okviru društveno odgovornog poslovanja, Kompanija Zepter International Srbija podržava ustanove različitog tipa. U cilju pomaganja unapređivanja funkcionisanja rada subjekata iz okruženja, posebno u pogledu primarnih potreba, pružaju pomoć donirajući vredne proizvode.

Kompanija Zepter International Srbija donirala je Udruženju Anđeli čuvari iz Valjeva prečišćivač za vodu “Edel-Wasser” savremen uređaj koji u svakom trenutku sadrži četiri litra prečišćene vode, dok je dnevni kapacitet i do 75 litara. Aparat će instalirati i dovesti u funkcionalno stanje predstavnici kompanije donatora.

Uručenje vrednog dara održano je u Kreativnoj radionici Pinokio u Valjevu gde su direktorka Zepter-a za regiju, Snežana Desnica i menadžerka za Valjevo, Jasmina Despotović aparat uručile predsednici Udruženja Anđeli čuvari, Vesni Lazić, master vaspitaču i koordinatoru u Kreativnoj radionici Pinokio.

Prema rečima darodavaca, pri odabiru primaoca donacije, od izuzetnog značaja bila je izuzetna predanost u radu sa decom uz poseban osvrt na osetljive društvene grupe, kao i celokupna dobrobit koje Udruženje Anđeli čuvari i Kreativna radionica Pinokio ostvaruju u socijalnom okruženju.