24/05/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • Pojačana kontrola saobraćaja u Kolubarskom okrugu tokom produženog prazničnog vikenda
FOTO - izvor - MUP-saobracajni-policajac.jpg Objektiva.rs Valjevo

Pojačana kontrola saobraćaja u Kolubarskom okrugu tokom produženog prazničnog vikenda

Autor 28/04/2023

„Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u cilju unapređenja bezbednosti tokom predstojećih prvomajskih praznika, pojačano će kontrolisati učesnike u saobraćaju na putevima, kako grada Valjeva tako i ostalih opština u Kolubarskom okrugu.

Zbog pojačanog intenziteta saobraćaja koji se očekuje u narednom periodu, akcenat će biti na otkrivanju i sankcionisanju saobraćajnih prekršaja koji su najčešći uzročnici saobraćajnih nezgoda sa najtežim posledicama, pogotovo na vožnju pod dejstvom alkohola.

Apelujemo na sve vozače da budu savesni, da se odgovorno ponašaju u saobraćaju i poštuju propise, a pogotovo da u ovim prazničnim danima ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola jer na taj način dovode u opasnost svoj, ali i život ostalih učesnika u saobraćaju.

Takođe, veoma je bitno da poštuju propise o ograničenju brzine i da prilagode brzinu kretanja svojih vozila uslovima i stanju na kolovozu,“ navedeno je u saopštenju za javnost MUP Srbija Policijske uprave Valjevo.