19/04/2024
Najnovije vesti
POKS-kruna-logo-vinjeta-prenosi-objektiva.rs-iz-Valjeva

Predsednici POKS Valjevo ponovo isečene gume na automobilu

Autor 19/03/2024

Predsednici GrO POKS Valjevo ponovo isečene gume na automobilu. Slučaj ponovo prijavljen policiji, navedeno je u saopštenju.

Povodom ponovnog uništavanja imovine predsednice, GrO POKS Valjevo upućuje vanredno saopštenje za javnost, uz pitanje: “Da li je ovo demokratska kampanja?”

“Počeo je Vaskršnji post, najstrži post u godini. Kada treba praštati, ali pre svega moramo biti ljudi, da nam svima moral bude na prvom mestu, čist obraz, ljubav, međusobno poštovanje i tolerancija.

Međutim, prema predsedniku Gradskog odbora POKS-a Valjevo Mariji Ilić, nema mnogo tolerancije, a očigledno ni poštovanja, kao mlade osobe koja srcem ide kroz politiku.

Na sam početak posta, Čiste nedelje, predsedniku POKS-a, treći put za 15 dana su izbušene su gume na automobilu!

Da li je to pravda, da li je to gospodstvena kampanja, a nadasve da li je ovo odlika čojstva lokalnih političkih aktera?

Nakon dva puta sečenja guma na Marijinom automobilu, odvrtanja brezona, čime joj je direktno ugrožen život, kako njen, tako i njenog maloletnog deteta, pitamo se: Šta je sledeće?!

Ceo slučaj je ponovo prijavljen policiji, a o izveštajima policije će se oglasiti GrO u najkraćem roku”, navodi Info služba POKS Valjevo.