15/04/2024
Najnovije vesti
poset-pomocnica-minstra-Foto-Zdravstveni-centar-Valjevo-hospitalizovani-borci-prenosi-objektiva.rs-vesti.j

Pomoćnica ministra obišla borce u ZC Valjevo

Autor 13/01/2024

Pomoćnik ministra za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja Sanja Lakić, obišla je juče hospitalizovane borce Gojka Arsenovića i Momčila Grkovića u Zdravstvenom centru Valjevo.

Nakon upoznavanja sa zdravstvenim stanjem, Lakić je istakla važnost zajedništva i brige jednih o drugima, posebno o borcima koji su u najtežim ratnim vremenima zadužili generacije.

Pomoćnik ministra za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja Sanja Lakić, uručila je prigodne darove uz želje da se što brže oporave.

V. d. direktora ZC Valjevo, dr Vladimir Pantelić, predstavio je ustanovu kojom rukovodi i uputio pomoćnicu ministra u organizaciju rada najveće zdravstvene ustanove u Kolubarskom okrugu, kao i u predstojeće velike aktivnosti od nabavke važne opreme do početka rekonstrukcije valjevske bolnice.

Podsećamo da su pre par godina borci okupljeni u Udruženju boraca rata od 1990. godine samoinicijativno, a uz dogovor sa tadašnjom upravom, okrečili pojedina odeljenja valjevske bolnice, navodi PR služba ZC Valjevo.