20/05/2024
Najnovije vesti
FOTO-IZVOR-MMF2-najava-za-Mountain-Music-Fest-Divcibare-2024-prenosi-Objektiva.rs-vesti-Valjevo-Kolubarski-region-News-Serbie

Poznati svi izvođači na MMF-u 2024.

Autor 23/04/2024

Udruženje građana Divčibare priprema deveto izdanje, kako kažu najlepšeg planinsko – muzičkog festivala u Srbiji, od 2. do 4. avgusta 2024. godine, na Divčibarama sa više od 30 izvođača. Cena kompleta ulaznica za sva tri dana MMF-a je 3.900 dinara, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Mountain Music Fest, planinsko-muzički festival prepoznatljiv po kvalitetnoj muzici, šumskom ambijentu i jedinstvenoj atmosferi, ovog leta održaće se od 2. do 4. avgusta, tradicionalno – na Divčibarama.

Deveto izdanje prvog domaćeg butik festivala, koji okuplja ljubitelje planine, svežeg vazduha i alternativnog zvuka, obeležiće najbrojniji line-up do sada.

Vojko V, Artan Lili, Neno Belan & Fiumens, Zoster, Partibrejkers, Mortal Kombat, Svemirko, Who See, Nevena Jeremić, White City Soul, Marko Milosavljević, Luton & Šćepa, Ana Uzelac, Timbe – samo su neka imena od preko 30 izvođača koji će pevati i puštati muziku na tri festivalske bine u podnožju ski staze i hladu borove šume.

Pored sjajnih imena domaće i regionalne muzičke scene, posetioce ove godine drugog i trećeg dana festivala očekuju brojni dnevni sadržaji – umetnički, kulturni, edukativni i avanturistički – prilagođeni svim uzrastima i interesovanjima.

Komplet ulaznica za sva tri dana Mountain Music Festa dostupne su na veb-sajtu i prodajnim mestima tickets.rs po ceni 3900 dinara. Tradicionalno, u skladu sa odlikom porodičnog festivala, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Festival počinje u petak, 2. avgusta u 1700 i trajaće sve do nedelje u 1800, a sve informacije u vezi sa kompletnom listom izvođača, kao i lokacijom, smeštajem, ulaznicama, izvođačima i propratnim aktivnostima možete pronaći na veb-sajtu mmf.rs (OVDE) i na festivalskim Facebook i Instagram stranicama.

Podsetimo, prošle godine je ovaj planinski butik festival posetilo više od 5000 ljudi, koji su uživali u nastupima preko 20 umetnika iz zemlje i regiona, navedeno je u najavi MMF-a 2024.