15/04/2024
Najnovije vesti
programi-januar-2024-izvor-Centar-za-kulturu-Valjevo-prenosi-Objektiva.rs-vesti

Praznični program CZK – Veri feri fest i koncerti

Autor 06/01/2024

Centar za kulturu Valjevo priprema brojne programe, predstave i koncerte, tokom praznika i zimskog raspusta. U januaru  u Valjevu nastupaju domaći i gostujući izvođači Marko Luis, Marko Milošević, Boris Režak, Dule Lušin, Dejan Petrović Big Bend, kao i Janne i Iva.

Na drugi dan Božića, u ponedeljak, 8. januara, od 20 sati, na Trgu pesništva kod spomenika Desanke Maksimović, nastupa Marko Luis.

U petak, 12. januara, od 18 časova, u holu Centra za kulturu Valjevo je predstava Mađioničar Strahinja. Ulaz je slobodan.

Potom, od 15. do 19. januara 2024. godine, priređuju pozorišni festival za decu „Veri Feri Fest“. Tokom naznačenog perioda, u holu Centra za kulturu Valjevo, od 19 sati, biće održavane predstave, a ulaz je slobodan. U ponedeljak, 15. januara je Dečji kabare. U utorak, 16. januara je lutkarska predstava „Poštovana deco“. U sredu, 17. januara na programu je „Ježeva kućica“. U četvrtak, 18. januara, u 17 sati, na repertoaru je predstava za decu „Vitamini, zdravi, fini“ i u petak, 19. januara, takođe od 17 časova, je lutkarska predstava „Kako je priroda lepa“.

U četvrtak, 18. januara, od 20 časova, sledi poetsko – muzički kabare „Poezija i pesme života“ sa Markom Miloševićem i Borisom Režakom, uz specijalnog gosta Dula Lušina, u holu Centra za kulturu Valjevo. Ulaz je slobodan.

U petak, 19. januara, od 20 sati, na platou Centra za kulturu Valjevo je poklon koncert – nastupa Dejan Petrović Big Bend.

U četvrtak, 25. januara, od 20 sati, u holu Centra za kulturu je koncert Janne & Iva. Ulaz je slobodan.