18/05/2024
Najnovije vesti
Ulica-Prve-brazde-uz-reku-Gradac-iznad-brane-splav-Valjevo-FOTO-Dragan-Krunic-Objektiva.rs-iz-Valjeva

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke „Gradac“

Autor 25/04/2024

Zbog održavanja krosa „U trci za zdravlje – budimo brži”, odnosno tradicionalne 22. atletske trke „Gradac“, u subotu, 27. aprila 2024. godine, u periodu od 10 do 13 časova, biće na snazi privremeni režim saobraćaja u Ulici Prve brazde od brane – raskrsnica Ulice Prve brazde i Višegradske ulice, u gradskom naselju Valjevo prema Deguriću, uz reku Gradac do „Konjičkog kluba“.

U rešenju koje je uradilo Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine Gradske uprave Valjevo, navedeno je na koji način će se vršiti zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja:

– Dozvoljava se zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja iz Ulice Prve brazde za sva vozila fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima;

– Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja vozila iz sporednih ulica u Ulicu Prve brazde na celom potezu, fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.