29/05/2024
Najnovije vesti

Nastavljen serijal prolećnih koncerata

Autor 24/04/2024

U organizaciji Centra za negovanje tradicionalne kulture “Abrašević” nastavljen je serijal planiranih koncerata.

Hol Centra za kulturu i sinoć je bio prepun ljubitelja kvalitetne muzike. Koncert pod nazivom ” The Show must go on ” na kome su nastupili Maja Ralić, Radmila Ostojić, Mila Pavlović, Marija Petrović, Maja Milovanović, Vladimir Stojanović, Marko Lukić i Srđan Lazić uz pratnju benda ” Mamas i prijatelji ” izmamio je brojne aplauze prisutnih.

Maja Ralić je otvorila koncert- foto Dragan Krunić

Gotovo klubska svirka uz izuzetne vokale svih pevača i odličnu muzičku pratnju obeležili su ovaj koncert. Pažljivo biran repertoar prilagođen žanrovski izvođačima bio je pun pogodak.

” Nastavili smo sa serijalom prolećnih koncerata, i prvi put smo imali i goste iz Beograda. U gostima su bili Marija Petrović, Maja Milovanović i Vladimir Stojanović, bilo su sjajni nastupi svih učesnika. Imali smo priliku da čujemo i grčku, italijansku i špansku muziku, uz domaću naravno. Mislim da je publika dala konačnu reč na kraju koncerta. U maju nastavljamo ovaj serijal koncertom ” Vaskrs ROCK-a ” i ove godine ga posvećujemo frontmenu Ekatarine Velike Milanu Mladenoviću, koji nas je prerano napustio pre 30 godina, a već u junu je na programu tradicionalni koncert posvećen Mikiju Jevremoviću, koji će ove godine biti održan na otvorenom”, rekao nam je Miloš Smiljanić, direktor Centra za negovanje tradicionalne kulture Abrašević.

Učesnici na kraju koncerta- foto Dragan Krunić