25/05/2024
Najnovije vesti
Valjevo 37 Jazz Festival prodaja ulaznica blagajna

PRODAJA ULAZNICA ZA 37. JAZZ FEST

Autor 22/11/2021

U velikoj sali Centra za kulturu od četvrtka, od 25. do subote, 27. novembra 2021. godine, biće održan 37. valjevski Jazz Festival.

Karte su u prodaji na blagajni Centra za kulturu od ponedeljka, 22.novembra. Radno vreme blagajne pre podne je od 9 do 11 časova i u posle podnevnom terminu od 17 do 20 sati.

Prve večeri 37. Jazz Festa, u četvrtak ulaz je slobodan. Cena pojedinačnih ulaznica za petak i subotu je 300 dinara, a cena kompleta za programe druge i treće večeri, 26. i 27. novembra, je 500 dinara.

Uz poštovanje aktuelnih epidemioloških mera, obezbeđeno je propisano rastojanje između gledalaca ograničenim kapacitetom sale u Centru za kulturu, koja se redovno dezinfikuje.


NEW JAZZ MOMENT
Prema rečima organizatora, prateći konceptualnu ideju „New jazz moment“, najavljuju zanimljiv trodnevni program prilagođen aktuelnoj epidemiološkoj situaciji, uz želju da i ova godina ostavi zanimljiv trag u istoriji najdugovečniijeg jazz festivala na našim prostorima. U duhu aktuelnog trenutka, akcenat ce biti na proverenim imenima domaćeg jazza, a sa ponosom se predstavljaju i ekskluzivni gosti iz regiona.
Program će u četvrtak, 25. novembra početi koncertima valjevskih bendova: LA band, Blue Train, Medical Doctors, Pilot blues band i Mehanički balet.
U petak, 26.novembra sa početkom u 20 časova, nastupiće kvartet Vladimira Maričića i predstaviti, uz svoj uobičajeni repertoar, aktuelni album „Ibar“. Sledi koncert niškog fussion jazz benda poznatog i van granica naše zemlje, EYOT. U susret premijeri filma “Nije loše biti čovek” u kome se pojavljuje kao diva, iste večeri će nastupiti i Lena Kovačević, koja ce svoj smoot jazz repertoar predstaviti sa svojim bendom.
U subotu, 27. novembra, publika će biti u ekskluzivnoj prilici da čuje regionalnu muzičku zvezdu Kaliopi i jednog od najboljih svetskih lutnjista i gitaristu Edina Karamazova, kojeg će valjevska publika moći da čuje posle saradnje sa Stingom i mnogih drugih svetski priznatih projekata. Dvoje velikih umetnika će izvesti program sa njihovog zajedničkog diskografskog projekta “Oblivion”, na kome se nalazi muzika sa raznih kontinenata u aranžmanu Edina Karamazova za baroknu lutnju, gitaru i vokal. Bend koji je osvojio II mesto posle Chick Corea, na listi fusion-jazz bendova “The 41st Annual Jazz Station Awards / The Best Jazz of 2019”, Vasil Hadžimanov Band, rado viđeni gosti ove manifestacije, zatvoriće trodnevni program.