17/04/2024
Najnovije vesti
proslava-Dana-Akademije-strukovnih-studija-Zapadne-Srbije-u-Valjevu-VIPOS.jpg

PROSLAVLJEN DAN AKADEMIJE STRUKOVNIH STUDIJA U VALJEVU

Autor 18/12/2022

Obeležen je Dan Akademije strukovnih studija Zapadna Srbija i na odseku u Valjevu, protekle srede, 14. decembra. Prigodnim programom ispunjena je proslava treće godine uspešnog rada, uz promociju diplomaca i iskazane želje da svim studentima, profesorima i saradnicima Akademije i predstojeća godina bude uspešna i prosperitetna.

U okviru proslave, u prvom delu programa uručene su diplome studentima osnovnih i master studija, kao i nagrade najboljim studentima. Potom, svečanost je otvorila predsednica Akademije, dr Ljubica Diković. Rukovodilac valjevskog odseka Akademije, dr Mlađen Vićentić, govorio je o najvažnijim aktivnostima koje su obeležele rad Odseka Valjevo u prethodnoj godini, kao i o planovima za narednu godinu.

Povodom Dana Akademije dodeljene su nagrade najboljim diplomcima valjevskog odseka: Tamara Marković, najbolji diplomac osnovnih studija, i Marijana Kovačević i Nataša Adamović, najbolji diplomci master studija.

I ove godine uručene su zahvalnice saradnicima i poslovnim partnerima – Gradu Valjevo, Ekonomskoj školi Valjevo, Valjevskoj pivari i Urban-Technics-u.

Jubilarne nagrade i zahvalnice dodeljene su Mileni Đokić, Leili Mirković i Branku Ćebiću.

Nagrade i pohvalnice dodeljene su novim doktorima nauka, dr Nenadu Mihailoviću i dr Ivanu Panteliću, a priznanja i nagrade za najboljeg radnika godine dobili su asistent Branko Ćebić, kao najbolji radnik u nastavi, i Leila Mirković, najbolji radnik u nenastavi.