30/05/2024
Najnovije vesti
Poljoprivredna Valjevo vrt s fontanom u školi foto Dragan Krunić Objektiva.rs

Prvoplasirana predstava Poljoprivredne škole sa domom učenika iz Valjeva

Autor 08/05/2023

Predstava „Srećno mesto“ u izvođenju članova dramske sekcije Poljoprivredne škole sa domom učenika iz Valjeva na ovogodišnjem republičkom takmičenju „Domijada“ osvojila je prvo mesto.

Biće izvedena u ponedeljak, 8. maja 2023. godine, od 17 sati, u Centru za kulturu. Tim povodom, dugogodišnji direktor škole, Milan Gajić je rekao: „Dramskm prikazom “Srećno mesto” autora Milice Živković, u režiji Angeline Lukić, naši učenici će pokazati kako je danas jednoj tinejdžerki, Maši, teško da nađe svoje “srećno mesto” u školi, porodici i među svojim vršnjacima. Ovaj dramski prikaz je naš poziv da se svi zapitamo da li možemo bolje i drugačije da vidimo jedni duge.

Inače, Susreti domova učenika DOMIJADA je prezentacija staralaštva učenika u slobodnim aktivnostima iz oblasti sporta, kulture i umetnosti.

Naši učenici su ove godine, u konkurenciji 14 domova regiona zapadna Srbija, zauzeli prvo mesto u dramskom prikazu i izdavaštvu, streljaštvu i šahu, pa će predstavljati Region Zapadna Srbija na republičkom takmičenju.“

Predstava „Srećno mesto“ dramske sekcije Poljoprivredne škole sa domom učenika iz Valjeva, od 17 sati u Centru za kulturu. Ulaz slobodan.