30/05/2024
Najnovije vesti
Samostalna-izlozba-Dvojnost-portreta-ilustratora-i-slikara-Slavka-Krunica-Moderna-galerija-Valjevo-mart-2023.-FOTO-Dragan-Krunic-portal-Objektiva.rs-iz-Valjeva

Odložen program u Modernoj galeriji

Autor 08/05/2023

Na osnovu odluke organizacije Muzeji Srbije, programi u okviru manifestacije “Muzeji za 10” planirani za 13. maj i obeležavanje 19. Evropske noći muzeja otkažu, Moderna galerija Valjevo – odlaže događaj Pričam ti sliku.

Obaveštenje o tačnom datumu i vremenu održavanja biće naknadno objavljeno.

Podsećamo, do 20. maja u Modernoj galeriji Valjevo je aktuelna izložba “Dvojnost portreta” Slavka Krunića.

Samostalna izložba Dvojnost portreta slikara Slavka Krunića u Modernoj galeriji Valjevo FOTO Dragan Krunić Objektiva.rs iz Valjeva
Samostalna izložba Dvojnost portreta slikara Slavka Krunića u Modernoj galeriji Valjevo FOTO Dragan Krunić

Slavko Krunć rođen 1974. u Beogradu. Diplomirao na FLU Univerziteta u Beogradu u klasi profesora Radomira Reljića 1998. godine. Magistarske studije završio u klasi profesorke Anđelke Bojović. Samostalno izlaže od 1999. godine. Član je ULUS-a od 2000. i ULUPUDS-a od 2011. godine.

Priredio je više od trideset samostalnih izložbi i učestvovao je na brojnim grupnim. Pored slikarstva bavi se i ilustracijom.

Autor je i koautor knjiga: Lažne bajke, Satirikone, Antilogika slike, Nesanica za dvoje, Mauzolej, Mausoleum of Imperfection, Male boginje, Lažne bajke, Uprava neukaljanih časti.