25/05/2024
Najnovije vesti

REMI BUDUĆNOSTI ZLATA VREDAN

Autor 08/10/2022

Preporođena ekipa Budućnost Krušika na teškom gostovanju u Tutinu uspela je da se vrati neporažena i donese bod zlata vredan.

Protiv domaće ekipe Tutina četa Alena Tupajića odigrala je nerešeno 1:1 (1:1), strelac za valjevsku ekipu bio je Isidorović.

Nakon lošeg starta, ali i promene trenera Budućnost je ušla u seriju pobeda, pa je već četiri kola bez poraza. Najpre je “otkinut” bod ekipi FAP-a, trećeplasiranoj ekipi na tabeli, potom su usledile dve pobede, i konačno nerešen rezultat u Tutinu. Tako se došlo i do deobe petog mesta i 14 osvojenih bodova na devet utakmica.

Čini se da novi trener polako slaže kockice i postavlja igru onako kako treba što govore i rezultati. Uostalom, oni i jesu jedino merilo. Sledeći protivnik Budućnosti je ekipa Reala iz Podunavaca, koja na tabeli Srpske lige- Zapad ima samo bod manje od valjevske ekipe. Na tabeli zapadne grupe, posle dugo godina nikada ujednačenijih kvaliteta ekipa, prvo mesto superiorno zauzima ekipa Smedereva 1924 sa 25 bodova, sa osam pobeda i jednom nerešenom utakmicom.