22/07/2024
Najnovije vesti

REMI PROTIV LOZNICE

Autor 19/02/2023

Podmlađeni sastav Budućnost Krušika juče je odigrao prijateljsku utakmicu na Krušikovom stadionu protiv Prvoligaša Loznice 0:0.

Favorizovana ekipa Loznice nije uspela da ostvari pobedu, iako se igralo kao da je u pitanju pravi prvenstveni meč, dok se podmlađeni sastav Budućnost Krušika u tvrdoj igri predstavio dobrom igrom i uspešno parirao gostima tokom cele utakmice.

Čini se da ovaj mladi sastav pod rukovodstvom trenera Peđe Simića i pomoćnika Srđana Jovanovića polako ulazi u takmičarsku formu, pred početak prvenstva koje je zakazano za 5.mart. Ozbiljan pristup igri, odlična saradnja po svim linijama juče je u nekoliko navrata izmamila aplauze publike.

“Zadovoljan sam prikazanom igrom, igrači su dobro istrčali utakmicu. Bilo nam je jako važno da odigramo utakmicu sa protivnikom iz višeg ranga, jer nas na proleće očekuju utakmice sa tri-četiri ekipe njihove jačine. U prvom redu mislim na ekipe Smedereva, Borca i FAP-a koji nam dolaze u Valjevo i koji su favoriti za ulazak u viši rang.”

Jučerašnju utakmicu Budućnost-Krušik je igrala u sastavu: Milinković- Đorđević- Isidorović- Matić- Nikolić- Grujičić- Jakovljević- Martinović- Pavlović- Rajevac- Močić. Trener Simić u drugom poluvremenu dao je priliku i rezervnim igračima. Sledeća provera je u Stanišićima, gde će se igrati protiv ekipe Zvijezde 09, člana Republičke lige Republike Srpske.