25/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • SAOPŠTENJE ZA JAVNOST KOALICIJE “UJEDINJENI ZA POBEDU SRBIJE” VALJEVO
UVO SSP

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST KOALICIJE “UJEDINJENI ZA POBEDU SRBIJE” VALJEVO

Autor 13/03/2022

“Poštovani sugrađani,

Dana 25. 02. 2022. godine kandidati za narodne poslanike sa liste Ujedinjeni za pobedu Srbije Zorica Đogović i Branko Ivković izdali su saopštenje u kome su najavili novi skandal u režiji gradskih vlasti – pogrešno izvedene radove na nivelaciji Ulice Vuka Karadžića što je prouzrokovalo zadržavanje vode na kolovozu, a što je najprimetnije u neposrednoj blizini ugla Ulica Vuka Karadžića i Dr Pantića.

Tada smo obavestili javnost da su se u gradskoj upravi razmatrale dve opcije za rešenje ovog problema. Jedna je podizanje cele nedavno izrađene asfaltne podloge na potezu između Ulica Karađorđeve i Dr Pantića, a druga je prosecanje asfaltne podloge radi postavljanja slivnika duž ivice kolovoza kao finansijski manje zahtevno rešenje.

Dana 11. 03. 2022. godine desilo se ono što smo i najavili – u Ulici Vuka Karadžića ponovo je počelo izvođenje radova na već “završenom” delu navedene ulice, i to postavljanjem slivnika duž ivice kolovoza. Bez trunke stida buši se i ruši ono što je tek nedavno urađeno!

Zahtevali smo da se u vezi svega iznetog javno oglasi gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i kaže ko je odgovoran za ovakve propuste u izvođenju građevinskih radova u Ulici Vuka Karadžića, kao i ko će da plati te radove?

Kao što smo i očekivali pitanja koja smo postavili ostala su bez odgovora, shodno dobro poznatoj praksi vladajuće interesne grupacije u Valjevu.

Ta ekipa neukih i nesposobnih ljudi za sve osim za čerupanje novca i gradskog budžeta i prelivanje istog u džepove njihovih kompanjona koje angažuju kao izvođače radova, ne samo da nema nameru da položi račune građanima Valjeva već prethodnih dana nastavlja da se građanima ruga u lice novim lažnim obećanjima iz edicije “Laza i drugari”. Ponovo slušamo priče o otvaranju novih fabrika, vrtića, uskoro očekujemo da čujemo i već pomalo zaboravljenu bajku o otvaranju aerodroma za putnički saobraćaj u Divcima i sve to od onih koji nisu sposobni da nivelišu jednu ulicu.

Zato, poštovani sugrađani, predstojeći aprilski izbori su prava prilika da vladajućoj interesnoj grupaciji pokažemo da nam je svega dosta, da smo spremni za promene iz korena i da je konačno došlo vreme u kome će svako morati da odgovara za svoje postupke!

Ujedinjeni za pobedu Srbije – Valjevo”