19/03/2024
Najnovije vesti
Branko Ivković SSP Valjevo UVO foto Snežana Jakovljević Krunić Objektiva.rs

POZIV NA JAVNU DEBATU

Autor 09/03/2022

Na konferenciji za novinare Udružene valjevske opozicije, zapažanja je predočio advokat Branko Ivković, predsednik GO SPP Valjevo.

“Država nam je pred potpunim kolapsom, a vlast najgorih među nama neumorno uništava svaki segment ovog društva.

Za manje od mesec dana slede nam izbori za narodne poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Na tim izborima naš grad ima velike šanse da u Narodnoj skupštini dobije predstavnike sa liste Ujedinjeni za pobedu Srbije, koji neće biti obični klimoglavci i stranačke sluge, koje smo gledali godinama unazad.

Više od jedne decenije ime našeg grada nije pomenuto u najvišem predstavničkom domu i glavni zadatak svakog poslanika koji bude izabran sa liste Ujedinjeni za pobedu Srbije će biti da bude glas svih građana Valjeva, a ne glas običnih poslušnika!

Naš cilj je da iz temelja izgradimo razorene državne institucije i da ih stavimo u službu građana, a da bi to uradili moramo ih oteti iz kandži vladajuće interesne grupacije.

Prva prilika za to su aprilski parlamentarni izbori, na koje građani moraju da izađu u što većem broju, kako bi udarac koji ćemo tada zadati zlu bio što jači i bolniji!

Bavićemo se pitanjima koja se tiču života običnih građana. Drugima ćemo ostaviti da se bave tzv. “velikim temama” koje nisu ništa drugo do besmisleno prodavanje magle zarad jeftinih političkih poena.

Zbog svega iznetog, sa ovog mesta, a u ime koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije, pozivam kandidate za narodne poslanike iz Valjeva sa liste Srpske napredne stranke na javnu debatu, koja bi se odvijala pred očima građana i medija, a koje posebno pozivamo da uzmu aktivno učešće u njenoj organizaciji.

Vreme je da javno sučelimo mišljenja u pogledu tema koje se tiču života građana jer građani moraju da znaju ko su ljudi koji su kandidati za narodne poslanike i šta oni imaju da im kažu.

Dosta je skrivanja iza besmislenih saopštenja koja im kucaju u Beogradu i lažnih botovskih profila!”