12/07/2024
Najnovije vesti
ShowBiz-Nikola-Djuricko-StandUp-sou-ponedeljak-Valjevo-prenosi-objektiva.rs

„SHOWBIZ“ NIKOLE ĐURIČKA

Autor 19/02/2023

Popularni glumac Nikola Đuričko svoj stand-up šou „ShowBiz“ izvešće na velikoj sceni Centra za kulturu Valjevo u ponedeljak, 27. februara 2023. godine, od 20 sati.

Nakon 3 godine od uspešnog stand up-a „Sve što ste hteli da znate o Dzoniju, a niste smeli nikad da ga pitate“, Nikola Đuričko je spremio novi program „Showbiz“ i ove zime održava veliku turneju po širem regionu. Novi material je pisao sam. I ovog puta, na duhovit način, priča zanimljive detalje iz njegovog života i karijere.

“Showbiz je moj novi stand up šou. Skoro tri godine nisam nastupao pa sam se uželeo ljudi, publike. Imam puno novog materijala, recimo zašto su me hvatali u kragnu, zašto sam morao da prisustvujem porođaju ili zašto sam prijavio sina u policiju. To su samo neka nova životna iskustva i saznanja koja želim da podelim sa ljudima“, rekao je Đuričko. 

Karte u prodaji od 20. februara na blagajni Centra za kulturu, po ceni od 1.200 dinara. Radno vreme blagajne je radnim danima i subotom od 9 do 11 sati i od 17 do 20 časova.