28/02/2024
Najnovije vesti
zatvorena za saobraćaj centralna raskrsnica Karađorđeva i Vuka Karadžića u Valjevu Objektiva.rs foto sjk 23. mart 2022. godine

“SLIKA I PRILIKA GRADSKE VLASTI – DEZORJENTACIJA, DEZORGANIZACIJA I IMPROVIZACIJA”

Autor 23/03/2022

U saopštenju za javnost šef Odborničke grupe SPS-JS u Skupštini Grada Valjeva, Đorđe Pavlović se osvrnuo na situaciju u saobraćaju zbog današnjeg zatvaranja dela Karađorđeve ulice i raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića.

“Jedva da je prošlo i 24 sata od konferencije za novinare Odborničke grupe SPS-JS na kojoj smo skrenuli pažnju na kašnjenje u izvođenju radova u Ulici Vuka Karadžića i potpunu nesposobnost gradske vlasti da najobičniju rekonstrukciju jedne centralne ulice izvedu u roku i iole prihvatljivom kvalitetu, a lokalni vlastodršci su nas oštro demantovali.

Da, poštovani građani Valjeva, oni mogu da budu još nesposobniji!

Da, oni sa nama danas “teraju inat” i pokazuju da itekako mogu i umeju još gore!

Naši lokalni nosioci vlasti uspeli su danas da popravljaju tek skoro završenu deonicu ulice. Uspeli su da bez prethodne najave zatvore centralnu gradsku raskrsnicu i time naprave totalni kolaps u gradu.

Najbolja simbolika opšteg haosa vlasti i njihove nesposobnosti je nadrealna scena u Karađorđevoj ulici kada se autobus kreće unazad i pokušava da se okrene ulazeći u Ulicu Vlade Danilovića u zabranjenom smeru.

Građani Valjeva! To je slika i prilika gradske vlasti – dezorjentacija, dezorganizacija i improvizacija!

Zbog današnjeg raspada sistema tražimo ostavke i smene najodgovornijih – gradonačelnika Lazara Gojkovića i načelnika Odeljenja za infrastrukturu Branka Vukovića.

A 3. aprila na izborima zna se! Politička kazna za najodgovornije u vidu klupe za rezervne igrače!”