15/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • SLOGA: BRNABIĆ KAPETAN SRPSKOG TITANIKA
Ana-Brnabic-SLOGA--2022-fb.jpg

SLOGA: BRNABIĆ KAPETAN SRPSKOG TITANIKA

Autor 28/08/2022

“Predlog da dosadašnja premijerka Ana Brnabić bude mandatarka za sastav nove Vlade Srbije za Udružene sindikate Srbije “Sloga” uopšte nije iznenađenje.

Iznenađenje bi bilo da je predložen profesionalac i ekonomski stručnjak, koji bi bio od ugleda i integriteta u profesiji i javnosti, nezavistan u svom radu i na koga predsednik države ne bi imao uticaja u odlukama ko će joj biti ministri i saradnici.

Ovako, za radnike i penzionere, posebno one sa sa najnižim primanjima i penzijama – njen reizbor za mandatara je nastavak plovidbe srpskim Titanikom, kome nema spasa, jer u čamcima za spasavanje ima mesta samo za aktuelnu vlast, njihovu užu familiju i po kojeg koalicionog partnera.

Sada je na redu rijaliti sa sastavljanjem nove Vlade, koje će takođe imati svoju svakodnevnu predstavu za javnost i zamajavati narod jeftinim političkim trikovima, umesto da se odmah bave ekonomskom krizom i svakodnevnim poskupljenjima kojima se ne vidi kraj”, navedeno je u saopštenju za javnost Udruženih sindikata Srbije “Sloga”.