28/05/2024
Najnovije vesti
GO SNS Valjevo

SNS DANAS SLAVI SVOJU SLAVU

Autor 27/10/2022

Srpska napredna stranka danas slavi svoju slavu – Svetu Petku. Tim povodom, čestitke je uputio poverenik GrO SNS Valjevo, Lazar Gojković.

“Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu obeležio je stranačku slavu Svetu Petku. Ceremonija rezanja slavskog kolača, obavljena je u stranačkim prostorijama.

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo, Lazar Gojković, poželeo je svim članovima, simpatizerima i građanima Valjeva koji danas slave da u zdravlju, miru, sreći i ljubavi proslave ovaj veliki praznik.

“Svim građanima Valjeva i Srbije koji danas slave, članovima Srpske napredne stranke čiju slavu danas obeležavamo, čestitam i želim puno zdravlja, sreće i uspeha.
Ujedinjeni u veri, ljubavi prema Bogu i prema Srbiji, ujedinjeni u Srpskoj naprednoj stranci predvođeni odgovornom politikom predsednika Aleksandra Vučića, siguran sam da ćemo uspeti da se odupremo svim izazovima koje pred nas stavlja ovo teško vreme u kome se ceo svet nalazi.
Kao što se Sveta Petka smatra zaštitnicom žena, dece, starijih, bolesnih, gladnih, tako se i mi trudimo da najviše pomažemo upravo tim kategorijama ljudi, a ono što možemo da uradimo na lokalnom nivou je da unapređujemo život u Valjevu i da se bavimo rešavanjem višedecenijskih problema”
, poručio je poverenik GrO SNS Valjevo Lazar Gojković.

Uz slavski kolač, žito i vino, obeležen je ovaj svečani dan, sa željom da nam uspesi u borbi za bolji život naših građana budu još veći”, navedeno je u saopštenju za javnost Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo.