15/04/2024
Najnovije vesti
GO SNS Valjevo

SNS:”SRAMNO PONAŠANJE”

Autor 24/09/2021

Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo prenosimo potpuno.
“Sramnim ponašanjem pisca i autora emisije N1 Marka Vidojkovića i njegovog kolege Nenada Kulačina, koji su u sinoćnoj epizodi psovali majku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, po ko zna koji put su pokazuju mržnju prema predsedniku Srbije.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo, najoštrije osuđuje besramne uvrede upućene majci predsednika Vučića koje su beskrupulozni talog bivšeg režima u liku Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Marinike Tepić, kao i njima bliskih tajkuna, koji ne biraju sredstva da dođu do svog cilja. Vređanje na najprimitivniji način koje su mogli da smisle samo bolesni umovi, pretnje, gnusne laži, plasirane iz njihovog prljavog brloga zvanog mediji, ostrvili su se sada i na majku predsednika Aleksandra Vučića. Jasno je da uposlenici Dragana Đilasa svakodnevno napadaju i vređaju članove porodice predsednika Srbije. Pitamo se da li postoji granica tom divljaštvu i prostakluku?
Decu, brata, ženu, majku Aleksandra Vučića vređali su na najodvratnije načine, ali ovo je još jedan pokazatelj da je to „politika“ sa kojom bi tajkuni na vlast.
Nije bilo političara u Srbiji kome je porodica tako sistematski, organizovano i brutalno vređana i javno linčovana, kao što se dešava sa porodicom predsednika Vučića, niti je ikada protiv bilo koga vođena ovako brutalna kampanja. Cilj ovog javnog linča je da se
predsednik Vučić fizički ukloni iz političkog života, kada već ne može da bude pobeđen na izborima.
Videli su građani Srbije već odavno sa čije strane mržnja dolazi i sve je kristalno jasno. Uputili su ih Đilasovi uposlenici, koji svoju mržnju i zlo dele sa televizije i portala u direktnom vlasništvu Dragana Đilasa.

Ni ovoga puta, a ni sledećeg, neće izazvati reakciju kojoj se nadaju. Nikada pošteni građani Srbije neće dozvoliti sebi da liče na njih! Zato ljudi u Srbiji koji podržavaju predsednika Vučića, ona tiha i pristojna većina, koja želi dalji razvoj i napredak naše zemlje, mora se jasno i glasno suprotstaviti ovim podlim i prljavim planovima i poslati
jasnu poruku bivšem režimu da je dosta njihovog nasilja, i da su oni ružna politička prošlost naše zemlje i da će u toj prošlosti i ostati.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo najoštrije osuđuje napade i pretnje, koje se kontinuirano upućuju predsednikovoj porodici i ovim putem poručuje da jedino što mogu očekivati je još snažnija podrška naroda svom predsedniku i njegovoj porodici, a ta
poštena Srbija je u ubedljivoj većini” – navedeno je u saopštenju koje potpisuje Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo.