16/06/2024
Najnovije vesti
  • Home
  • Vesti
  • SREDNJOŠKOLCI U SREDU PO RASPORED
skolska-sveska-i-futrola-FOTO-Anja-Krunic-Objektiva.rs-Valjevo.jpg

SREDNJOŠKOLCI U SREDU PO RASPORED

Autor 30/08/2022

U osnvnim i srednjim školama preostalim, pretežno administrativnim aktivnostima završavju prethodnu i uveliko počinju novu Školsku 2022/23. godinu.

Valjevska gimnazija Valjevo filološki susreti Dan škole

U Valjevskoj gimnaziji sutra, u sredu, 31. avgusta 2022.godine, na časove razrednog starešine učenici sedmog, prvog i trećeg razreda dolaze u 8 sati, dok su za učenike osmog, drugog i četvrtog razreda časovi razrednog starešine počinju u 10 sati.

U četvrtak, 1. septembra 2022. godine u Valjevskoj gimnaziji je početak redovne nastave u školskoj 2022/23. godini, i to: za učenike sedmog, prvog i trećeg razreda od 7 sati i 45 minuta; dok su u posle podnevnoj smeni učenici osmog, drugog i četvrtog razreda i nastava za njih počinje u 14 sati.

Tehnička škola Valjevo foto Dragan Krunić Objektiva.rs Valjevo

U Tehničkoj školi u Valjevu u sredu, 31. avgusta 2022. godine, biće održan prvi čas odeljenskog starešine za sve učenike, i to prema sledećem rasporedu: od 8 sati za učenike prvog i trećeg razreda, dok je za učenike drugog i četvrtog razreda, kao i za učenike odeljenja III-2 I III-9, od 9 sati i 30 minuta.

Učenici prvog razreda na prozivku čekaju u školskom dvorištu ispred đačkog ulaza.

U srednjoj Tehničkoj u Valjevu nastava počinje 1 septembra 2022. i učenici prvog i trećeg razreda (osim učenika odeljenja III-2 I III-9) su prepodnevna smena tako da im časovi počinju od 7 sati i 30 minuta; učenici drugog i četvrtog razreda kao i učenici odeljenja III-2 I III-9 su u školi posle podne i časovi im počinju od 13 sati i 45 minuta.

Kolektiv Medicinske škole “Dr Miša Pantić” iz Valjeva svim svojim učenicima povodom početka nove Školske 2022/23. godine upućuje prigodan pozdrav dobrodošlice: “Uspešan početak nove školske godine, korektnu saradnju i uzajamno uvažavanje, mnogo znanja, ali i najlepših trenutaka iz srednjoškolskih dana”.

Učenici srednje Medicinske škole “Dr Miša Pantić” u Valjevu 31. avgusta 2022. godine dolaze na časove razrednih starešina prema sledećem rasporedu: prvi razred u 9 sati i 30 minuta; učenici drugog razreda u 10 sati i 30 minuta, učenici trećeg razreda u 11 sati i učenici četvrtog razreda po raspored dolaze u sredu 31. avguta, u 11 sati i 30 minuta.

U Ekonomskoj školi Valjevo u sredu, 31. avgusta 2022.godine, obaviće podelu rasporeda za školsku 2022/2023. godinu, po sledećem rasporedu:

za učenike II i IV razreda u 9 časova u naznačenim kabinetima i

za učenike III razreda u 10 časova u naznačenim kabinetima;

dok će u amfiteatru škole, u 11 časova, za učenike prvog razreda organizovati prijem, razgovor sa direktorom škole, uz prozivku od strane odeljenskih starešina i podelu rasporeda u naznačenim kabinetima.

Muzička škola Živorad Grbić Valjevo Objektiva.rs

U Muzičkoj školi “Živorad Grbović” u Valjevu, u sredu, 31. avgusta 2022. godine, učenici osnovne i srednje muzičke dolaze u školu, od 9 do 13 sati, kako bi se javili razrednim starešinama radi dobijanja rasporeda za školsku 2022/23. godinu, kako bi, od 1. septembra, nastava počela uobičajenim ritmom.

Poljoprivredna Valjevo vrt s fontanom u školi foto Dragan Krunić Objektiva.rs

U srednjoj Poljoprivrednoj školi sa domom učenika “Valjevo” školsku godinu počinju 1. septembra 2022. godine. Sutra stižu đaci koji borave u Domu, a nastava počinje 1. septembra. Učenici prvog razreda treba da budu u 7 sati i 15 minuta. Inače, časovi u prvoj smeni, za đake prvog i trećeg razreda, počinju u uobičajeno vreme za pre podnevnu smenu, u 7 sati i 30 minuta. Učenici drugog i četvrtog razreda srednje Poljoprivredne iz Valjeva na nastavu dolaze u posle podnevnu smenu i časovi im počinju u 13 sati i 30 minuta.