15/04/2024
Najnovije vesti
TV-VA-plus-10-godina-proslava-14-01-2024-zvanice-FOTO-Dragan-Krunic-Objektiva.rs-vesti-Valjevo

Televizija VA Plus obeležila 10 godina rada

Autor 16/01/2024

U nedelju je održana proslava desetogodišnjice rada televizije VA Plus iz Valjeva, koja emituje celodnevni program putem zemaljske i mreža kablovskih operatera.

Pozdravljajući brojne prisutne zvanice, iz svih domena javnog života grada na Kolubari, na svečanosti u Omni centru, direktorka televizije Va Plus, Branka Jevtić, pored ostalog je ukazala na značaj postojanja lokalnih medija i dobre saradnje.

Zadatak lokalnih medija je da ukažu na probleme koji muče građane, da im pomognu da njihovo nezadovoljstvo bude vidljivo svima, kao i da obelodane uspehe koji se postižu na raznim poljima.

Da bi grad Valjevo sačuvali od aerozagađenja, uništavanja životne sredine, moramo svi koji živimo u njemu biti jedinstveni u odbrani njegovog zdravog opstanka, jer ćemo ga tako sačuvati i za nova pokolenja, pored ostalog je rekla Branka Jevtić, direktorka VA Plus, pri tome istakavši zadovoljtvo radi solidarne saradnje sa kolegama. Istovremeno zahvalivši privredniku Teodosiju Krstiću za omogućavanje rada televiziji, kao i kolegama i saradnicima i svima angažovanim radi priređivanja proslave desetogodišnjice rada TV Va Plus.

Televizija Valjevo je osnovana 2002. Posle neuspešne privatizacije 2010, potom i stečaja, 2013. godine Teodosije Krstić, preduzetnik iz Valjeva, kupuje televiziju i pokreće VA Plus.

Televizija VA Plus sada emituje celodnevni program putem zemaljske i mreža kablovskih operatera  Telekom i SBB. Svakodnevno emituju informativnu emisiju “Valjevo danas” od 18 i 30, i od 21 i 30. “Sportski magazin” je na programu u 23 sata, dok je pregled sportskih dešavanja petkom u emisiji “Teren”. Vikendom prikazuju emisiju za poljoprivrednike “Plodovi”.